OK wat is nu weer de vrienden van TeckelWeb. Ik zal het u proberen uit te leggen. de Vrienden van TeckelWeb dat bent u. Ja, om TeckelWeb steeds een beetje beter te maken is er geld nodig, niet veel maar wel wat. Voor het hosten (plaatsen) van een website moet betaald worden ik probeer om dat bedrag dor sponsoring middels de reclame banners bij elkaat te krijgen, maar aangezien niet veel mensen de moeite nemen af en toe op een intteressante banner te klikken probeer ik het nu eens op deze manier.
Op deze pagina, die ik vrij sober en snel zal houden, zal ik een verzameling van bedrijven neerzetten. Door bij deze bedrijven spullen te bestellen ontvangt Teckelweb een provisie. Yippie lekker rijk worden op onze kosten, hoor ik u denken. Nee niet echt, de provisie zal gebruikt worden om de kosten die het hosten van de website met zich meebrengt te kunnen betalen en om nieuwe diensten voor TeckelWeb te kunnen gaan ontwikkelen.

Ik snap dat er mensen zijn die bang zijn om online dingen te bestellen, wordt er wel geleverd, hoe zit dat met betalen. TeckelWeb zoekt zo zorgvuldig mogelijk haar parnters uit. Vaak proberen we eerst zelf hoe een bestelling gaat. Toch kan er altijd iets fout gaan. Neemt u dan direct contact op met de partner en laat het ons ook even weten. Zodra wij het idee hebben dat een partner niet meer aan onze verwachting voldoet zullen wij hem uit het partnerprogramma halen. Wij streven er na u zoveel mogelijk voordeel te geven, zodat wij een beter en groter TeckelWeb kunnen maken.

aanraders zijn : Inkclub en Bol.Com

Henk-Peter Vos
 

Het bestellen bij deze bedrijven is geheel op eigen verantwoording.