Lycos is een van top 5 spelers in Nederland. Lycos Webcenter is een totaalpakket waarmee men, voor een bescheiden bedrag, in een handomdraai zelf een eigen website kan bouwen en onderhouden.

Lycos Netherlands BV is onderdeel van de Internationale Lycos Group, dé internet portal in 41 landen, verdeeld over alle werelddelen. Lycos Netherland BV is een van top 5 spelers in Nederland met 2,3 miljoen unieke bezoekers en 500.000 geregistreerde gebruikers. Lycos is sinds 1995 actief op de markt voor webhosting en richt zich met Lycos Webcenter zowel op de zakelijke markt als op particuliere markt. Lycos Webcenter is een totaalpakket waarmee men, voor een bescheiden bedrag, in een handomdraai zelf een eigen website kan bouwen en onderhouden.
Het Lycos Webcenter is ingedeeld in drie pakketten:

Personal pakket (€ 3,99*/maand) – een instappakket geschikt voor beginners. Men krijgt voor 1 jaar een gratis domeinnaam en krijgt verschillende features ter beschikking om zelf een leuke interactieve site te bouwen mbv sjablonen.

Expert pakket (€ 6,50*/maand) – gericht op de gevorderden, clubs en verenigingen. Ook hier krijgt met voor 1 jaar een gratis domeinnaam en kan men kiezen uit sjablonen of geavanceerde software (PHP / MySQL) om een site te bouwen..

Business pakket (€ 17,50*/maand) – Met 300 MB schrijfruimte gericht op MKB en startende ondernemers. Ook hier krijgt met voor 1 jaar een gratis domeinnaam en kan men kiezen uit sjablonen of geavanceerde software (PHP / MySQL) om een site te bouwen.

Naast de drie pakketten verkoopt Lycos ook een Cursus Bouw-je-eigen-website en uiteraard losse domeinnamen.

Bij alle pakketten biedt Lycos onbeperkt toegang tot online support per email.
* Prijzen onder voorbehoud, inclusief BTW

Klik op de banner om naar het Lycos webcenter te gaan. Daar kunt u vervolgens een hosting pakket afsluiten.